Klik hier voor het artikel in de NPO nieuwsbrief.
Conclusie: alleen op marathonvluchten met vluchtcode A geldt een meldplicht.

Hallo allemaal, Nog even voor de duidelijkheid de penningmeester en de vluchtpenningmeester hebben verschillende rekeningnummers.
Het is al een paar keer voorgekomen dat de penningmeester de vluchtgelden gestort krijgt. Let hier even op, dat scheelt een hoop heen en weer geschuif met de vluchtgelden.
De juiste rekeningnummers kunt u vinden op de HOME pagina onder vereniging info of klik hier.

B.v.D
De Penningmeesters P.v. Den Helder

 

 

 

Geachte Leden, Er is een wijziging opgetreden met het betalen van de afgenomen chipringen. In het vervolg zullen de afgenomen chipringen niet meer aan het eind van het seizoen betaald worden maar deze worden vanaf heden verekend met de opleer/wedvlucht factuur. Let wel, de afgenomen chipringen van 2021 moeten nog gewoon aan de penningmeester ( H.Wenink) betaald worden.

Met vriendelijke Groet,

J. Scheer
Vluchtpenningmeester P.v Den Helder

Hallo allemaal, Bij het menu item gebruiksaanwijzigingen is de Benzing thuis afslag toegevoegd.

Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Inmiddels hebben we de tweede midfondvlucht achter de rug, maar eerst even aandacht voor het opgeven voor de HWH Dagfond. De Dagfond gaat komend weekend van start. Er staan 6 Dagfond vluchten op het programma dus per opgegeven duif komt dat neer op 6 X 0,50 = 3,- per deelnemende duif. Graag weer zoals gewoonlijk op tijd opgeven aan ondergetekende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en Wim Ruiten ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) en het inleggeld overmaken aan Wim op rekeningnr NL79ABNA 0837 3398 04.

Pont Saint Maxence werd een prooi voor de  “50” van Arie Hageman, die als eerst getekende opnieuw het vertrouwen van zijn baas bevestigde. Piet Zandvoort, Lex Udo en Nico Ory bezetten achtereenvolgens de volgende plaatsen, waarbij de 4e getekende van Nico de HWH naar Heiloo neemt.

De attractieprijzen zijn als volgt verdeeld:

Bloemen:  Arie Hageman

Voerbon:  Lex Udo

Vleesbon: Arie Kos

Voerbon: Gerhard Tromp

Drankbon: Lex Udo

VVV bon G. Bontes

Iedereen van harte gefeliciteerd namens de Attractiecommissie !

Peter Witte