ATTENTIE!!!!                     ATTENTIE!!!!

Gelet op de slechte vooruitzichten voor a.s. zaterdag en de geringe kans op lossing op zaterdag heeft uw bestuur, na overleg met de vervoerder, besloten om a.s. vrijdag in te korven, morgen dus. We gaan dan lossen op zondag in Pont St. Maxence. Er is net pas groen licht gekregen om dit zo te doen. Geef dit zo snel mogelijk door aan uw leden.

Hallo allemaal, Ons bereikte vandaag het bericht dat oud lid Dirk van Braam gisteren is overleden. Dirk is thuis alwaar geen bezoek, Ook de afscheidsdienst is besloten. Wij wensen de familie heel veel sterkte met dit verlies. Bestuur en Leden P.v. Den Helder.

PMV (Paramyxo virus) geconstateerd

De NVWA heeft ons geïnformeerd dat er Paramyxo is constateert in Noord Holland. De NPO roept alle liefhebbers op om nog niet gevaccineerde (jonge) duiven direct te laten vaccineren tegen PMV. Dat geldt voor alle liefhebbers en in het bijzonder de liefhebbers in Noord-Holland.

Hallo allemaal, zoals al gezegd is er veel animo voor de loten (duivenverkoop) geweest. Dit is in ieder geval al erg positief, In totaal is er voor 337,50 EUR aan loten verkocht, dit is super! Ikzelf zal dit bedrag verhogen naar 360 EUR, want dan kan er op 4 vitesse vluchten een gelijk bedrag van 90 EUR aan prijzen worden vervlogen.  En de vier vluchten waar de prijzen zijn te winnen, zijn:
- Quievrain van 1 juni
- Niergnies van 15 juni
- Quievrain van 29 juni
- Lennik van 20 juli
En we willen de prijzen wel verdelen, dus stel er worden op een vlucht 9 prijzen vervlogen dan mogen de 3 eerste melkers, de 3 laatste melkers en 3 middelste melkers in willekeurige volgorde uitzoeken. Ps. Nog een kleine toevoeging, de prijzen die worden vervlogen kunnen alleen gewonnen worden door leden die loten hebben gekocht.

Groeten Dennis

Wordt lid van de Fondclub Noord-Holland !
De Fondclub houdt zich o.a met de volgende activiteiten ten behoeve van de leden bezig: Er worden in totaal 22 (fond) vluchten vervlogen met gratis geld prijs van €100,- voor de eerst getekende !
Instandhouding van deze website met gedurende het vliegseizoen actuele uitslagen en portretten van elke vluchtwinnaar; Publicatie van de vluchtresultaten in de duivenbladen; De organisatie van een sfeervolle feestavond/kampioenenhuldiging; De kosten voor het lidmaatschap van de Fondclub en de deelname aan de wedvluchten zijn zeer laag, de contributie bedraagt slechts 20,00 euro per jaar, uitslag is niet verplicht Betaal tijdig uw contributie voor 2024, voor 1 mei 20 euro per lid, combinaties betalen per lid Vermeld uw lidnummer erbij !
Graag op bankrekening: NL45INGB0002433231 t.n.v. Fondclub Noord-Holland, Heemskerk