Hallo allemaal, gevonden op internet misschien wel handig. 

Een elektronische ring rond de poot van je duif plaatsen is altijd een moeilijk karwei geweest om alleen te doen. Voortaan hoef je hiervoor niet meer met twee te zijn!  Dit handig hulpgereedschap laat toe dat je jouw duif met twee handen kan vasthouden terwijl de elektronische chipring in geopende toestand klaar staat op het hulpgereedschap om rond de poot te worden geplaatst. Tip: Dit gereedschap kan ook gebruikt worden voor alle andere soorten van knijpringen. Geleverd inclusief bevestigingsschroefjes. Klik hier om de website te bekijken en zie het hier onder geplaatste instructie filmpje....


Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Jullie aandacht voor de volgende zaken:

 1. In de bijlage zien jullie de uitnodiging voor de feestelijke bijeenkomst met kampioenenhuldiging, buffet, en loterij op zaterdag 4 februari aanstaande. Het is de afsluiting van seizoen 2022 met de leden van de “oude” 6 verenigingen. Deze bijeenkomst is zoals gebruikelijk gratis voor alle leden van Kring 1 en hun partners.
 2. De loterij zal worden verzorgd door P.V. Den Helder.
 3. Voor de huldiging hebben wij de vorige keer gebruik gemaakt van apparatuur om alle winnaars op een PowerPoint te laten zien. Dat pakte goed uit. Helaas is onze apparatuur vrij kort daarna gesneuveld en in het gebouw van P.V. Den Helder is geen apparatuur aanwezig. Wij zouden heel erg geholpen zijn met apparatuur die we die middag kunnen lenen om de huldiging meer zichtbaar te maken. Wie helpt ons uit de brand  en zou dat willen laten weten aan Peter Witte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0251-670924 ?  
 4. Tevens is er in de andere bijlage een keurig financieel overzicht van de inkomsten en uitgaven van de Attractiecommissie, gemaakt door onze penningmeester Wim Ruiten. De kascontrole heeft inmiddels plaatsgevonden en is uitgevoerd en akkoord bevonden door John Apeldoorn en Nico Ory, waarvoor alvast dank.
 5. Op zaterdag 11 maart 10.30 u is het voorjaarsoverleg van de Kring 1 verenigingen met de Attractiecommissie en dan zal er verder worden besloten hoe de beschikbare gelden zullen worden besteed. We hopen zoveel mogelijk liefhebbers en partners te mogen verwelkomen op de bijeenkomst op 4 februari.

Mochten er verder vragen, suggesties, aandachtspunten en apparatuur zijn, laat het weten.

Namens de Attractiecommissie,

Peter Witte


Uitnodiging:

Hierbij nodigt de Attractiecommissie u en uw partner uit voor de feestmiddag/ kampioenenhuldiging van Kring 1

Datum: zaterdag 4 februari 2023

Locatie:  P.v. Den Helder                                                                                                                                                
               Ambachtsweg 26 
              1785 AJ Den Helder 
              Tel: 0223- 631933                                                                                                                                                                                                    

Schema  feestmiddag/huldiging

 • 16:00 Open en inloop. Koffie, thee, koek
 • 16:30 Welkomstwoord en aansluitend
 • 16:35 – 17.15 u de huldiging van de 1e prijswinnaars
 • 17:15 u – 18.00 u Loterij
 • 18:00 u – 19.00 u Buffet
 • 19:00 u Dankwoord en sluiting van het officiële gedeelte

Klik hier voor de route kaart......

Geachte leden,.

Buiten is guur koud en bovenal nat !  Tijd om de hok en entlijst in orde te maken. De controle hiervan staat op punt van beginnen. Zie bijgevoegd schema. ( klik Hier )

Dringend verzoek houdt u het schema! Update: Kleine aanpassingen in het opkomst schema....

B.v.D. 
Hok en entlijst controlecommissie.

Hallo allemaal, Na het opruimen van diverse kasten in de vereniging hebben we enkele verlengkabels 5 mtr en 10 mtr over en enkele antenne's. Als u interesse heeft kunt op dinsdagavonden (zie schema Hok en entlijst controle) vanaf 19:00 uur langskomen. LET OP ! diverse spullen vertonen gebruiks sporen....

UNIKON-WEB:

Via de webshop is het mogelijk om een nieuw account aan te vragen voor UNIKON-web 2023 of voor het verlengen van UNIKON-web voor het kalenderjaar 2023. ( Klik Hier )
LET OP: Helaas wel met een iets of wat verhoogd abonnement de prijs € 49,90 is per kalenderjaar ongeacht de datum dat U dit abonnement afsluit. Reden: hogere en gewijzigde bedrijfskosten en kosten aan gemaakte aanpassingen voor verbeterde en snellere verwerking van de gegevens t.b.v. automatisch melden/compuclub-live. Voor de uitleg en handleiding ga naar software/handleidingen ..... op de unikonweb site (Klik hier). Betreft thuisafslag: We hebben de oplossing aangedragen bij het NPO. Nog even afwachten voor een gesprek om de zaak af te ronden en daarna kan, medio februari, de software worden bekend gemaakt om dit op Uw Champ+ systeem toe te passen. Zoals vorig jaar bekend gemaakt worden hier, buiten het standaard UNIKON-web abonnement, geen extra kosten voor berekend! Standaard bij UNIKON-web is inbegrepen: automatisch melden cq versturen van de aankomsten naar de gewenste "adressen" oa. compuclub-live en pigeoncloud - ontvangen aankomsten via app op uw en andere smartphone(s) - gebruik van web.unikon.eu ( uw persoonlijk stukje website voor o.a uitprinten - opslaan van gegevens - zien van aankomsten bij andere liefhebbers etc.etc.)