Hallo allemaal, Sinds dinsdag 30 november is er een AED in de vereniging geplaatst, hij hangt voorin de zaal naast de brandblusser. Het apparaat is zeer gebruiks vriendelijk, nog net niet van een kind kan de was doen maar heel makkelijk. Er zijn twee gecertificeerde aanwezig geweest, die bereid zijn om om u uitleg te geven hoe het e.e.a. werkt. Tevens is er voor een ieder een gebruikers menu aanwezig, we zijn er blij mee, maar hopen van ganser harte dat wij hem nooit hoeven te gebruiken. O ja blijft van de kast af, want anders gaat het alarm af. Hieronder vindt u een link voor de instructie video van de AED.Met vriendelijke groet,
Bestuur P.v. Den Helder 

Beste sportvrienden,

Aanvullend op de mail die ik eerder vandaag heb gestuurd over de dode duiven bij Cees de Wildt kan ik melden dat het hier niet gaat om diefstal maar om een steenmarter. De duiven die eerder verdwenen bleken te zijn, zijn alsnog gevonden tussen het plafondje en het dak. Evengoed verdrietig genoeg.

Vriendelijke groet,

Peter Witte


Beste allemaal,

Vandaag ben ik gebeld door Cees en die had geen leuk bericht. Vanmorgen trof hij een groot deel van zijn duiven dood aan in zijn hok en een tiental duiven zijn verdwenen terwijl het hok was afgesloten. Cees heeft dus geen duiven meer. Er is samen met Gerhard aangifte gedaan bij de politie en de zaak wordt in onderzoek genomen. Inmiddels hebben allerlei liefhebbers duiven aangeboden, dus dat is de positieve kant van het verhaal. Cees moet dus weer aan de slag om terug te komen op het niveau van de afgelopen jaren, en we hopen dat dat voorspoedig gaat lukken. Normaal gesproken zou Cees komend seizoen weer met de jonge duiven kunnen meedoen. Behalve naar de leden van de Gouden Wieken stuur ik deze informatie ook naar de contactpersonen van de Kring en naar de secretaris van de afdeling, want het dievengilde is momenteel erg actief.

Vriendelijke groet,

Peter Witte

Beste contactpersonen, sportvrienden en – vriendinnen,

Dinsdagavond is de bonnenverkoop van de Attractiecommissie van start gegaan. Er zijn 15 geweldige bonnen beschikbaar gesteld door topliefhebbers uit Kring 1 en uit de afdeling 6 Noord- Holland. Ik heb nu al een paar vragen gekregen van liefhebbers die dit willen bekijken en eventueel meebieden, maar hiermee geen ervaring hebben. De vraag aan mij was “Hoe werkt dat ?”  Dat gaat als volgt. Als je alleen wilt kijken hoe de biedingen zich ontwikkelen dan kun je via internet naar Bonnenverkoop Duiven.net en dan krijg je een overzicht van alle lopende bonnenverkopen van allerlei organisaties. Op volgorde van de startdatum. Voor onze bonnen is dat 23/ 11 /21 en de sluiting is 7/12/21. Bij elke bon staat wie de aanbieder is en in het kort iets over de prestaties. Als je ook geïnteresseerd bent in een of meer bonnen dan kun je daarop bieden. Als er al op is geboden dan kun je overbieden. Uiteindelijk gaat de bon naar de hoogste bieder.  Daar heb je een biederscode voor nodig, en die krijg je als volgt:  ga op internet naar Verkopingen op Duiven.net. Vervolgens krijg je een scherm met daar links boven een rood vakje met daarop de tekst Aanvragen biederscode. Als je die aantikt dan krijg je een aanvraagformulier in beeld. Daar kun je je gegevens op invullen en vervolgens druk je onderin op versturen. Daarna wordt door Duiven.net binnen 48 u contact met je opgenomen en als alles goed is ingevuld  kun je biedingen uitbrengen als je dat wilt. Mochten er verder nog vragen zijn dan ben ik het beste bereikbaar op onze huistelefoon: 0251- 670924.

Vriendelijke groet,

Peter Witte


Beste Leden van Kring 1,

Zoals ik eerder heb gemeld is de feestelijke kampioenenhuldiging met bonnenverkoop, buffet, loterij, en uitdelen attractieprijzen verschoven van 20 november naar 5 februari. We hopen dat we tegen die tijd weer op een normale manier iets kunnen organiseren voor alle leden en hun partners.

We hebben vandaag vergaderd en in overleg met Duiven.net mogen we onze bonnen bij hen op internet aanbieden. Inmiddels staan we daar ook aangekondigd ( de beschrijving bij de bonnen volgt nog), en de biedingen kunnen plaatsvinden vanaf 23 november. Op 7 december sluit onze veiling, en we denken dat we op die manier keurig op tijd zijn met ons aanbod. We komen dankzij de medewerking van alle verenigingen goed voor de dag met een geweldige lijst. Het is fijn om te zien dat onze kampioenen oog hebben voor het feit dat hun prestaties mede tot stand zijn gekomen dankzij het werk van alle vrijwilligers in de verenigingen en het inkorven van al die duiven waartegen gepresteerd kan worden. We hebben met zijn allen een gezamenlijk belang om onze sport op een mooie manier te kunnen beoefenen. De opbrengst van de bonnen komt – onder aftrek van de kosten- geheel ten goede aan de liefhebbers van Kring 1. Onze bonnen komen van Peter Beers, Kees Bleeker, Peter Crans, gebr. Fanger, comb. Hoekstra & Zn, Frits Jonker, Jan Kuipers, Henk Moot, Nico Ory, Arie Tromp, Gerhard Tromp, Lex Udo, Geert de Vries, Cees de Wildt en Chiel de Wit.

De verdere informatie over de feestelijke bijeenkomst van Kring 1 op 5 februari sturen we later op, met programma, tijden enz.

Namens de Attractiecommissie van Kring 1,

Vriendelijke groet,

Peter Witte

P.v. Den Helder
Ambachtsweg 26 1786 AJ Den Helder.                              
KvK nr. 37081059

 

Mededeling.

I.v.m.  de aangescherpte coronaregels, heeft de tentoonstellings-commissie  besloten om de voorgenomen tentoonstelling van 18 december a.s.  geen doorgang te laten vinden. De geschonken duivenbonnen zullen wellicht op later tijdstip tot koop worden aangeboden.

Namens de tentoonstellings-commissie.

Henk Moot, secretaris. a.i.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tentoonstelling afg

Hallo allemaal, Om een ieder omtrent het vereniging nieuws in kennis te stellen, heeft het bestuur zich voorgenomen, om met enige regelmaat een nieuwsbrief uit te laten gaan. Klik in het hoofdmenu op nieuwsbrief. Dit is de 2e nieuwsbrief 2021...

Met vriedelijke groet,

H.Moot, Secretaris a.i.