Beste sportvrienden en – vriendinnen,

Bij deze een rectificatie op onderstaande mail. De 75e duif is van Jeffrey Verbeek, terwijl per abuis Hessel Bais is genoemd. Bij deze excuses aan beide sportvrienden.

Peter Witte


Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Eerst even attentie voor de Dagfond spelers. Komende donderdag wordt ingekorfd voor Fontenaye. Dat is de eerste Dagfond vlucht, dus verenigingen let op als je HWH wilt spelen: inventariseer wie dat wil en met hoeveel duiven. Inleg per duif is 6 vluchten à 0,50 per vlucht = 3,- per deelnemende duif. Op tijd opgeven bij de inkorfcommissie. Dan Pont St. Maxence afgelopen weekend. Wat voor de duiven van de leden van de Pyreneeënclub een vakantie uitje was, bleek voor de meeste programmaduiven toch een flinke klus, ook al omdat op de vlucht Morlincourt van een week eerder ook stevig moest worden gewerkt richting Noord- Holland.  Er werden zaterdag op Pont.St. Max feitelijk dagfond uren gemaakt en dat gold zeker voor de later aangekomen duiven. Kijkend naar de uitslag in Kring 1 zien we dat de eerste 2 duiven geklokt worden door Jan Ooyevaar, die sowieso lekker op dreef is. De directe concurrenten van Jan op deze vlucht zijn Chiel de Wit, Peter Crans, Erik Kruijt en Arie Tromp. Vorige week had Jan de eerste HWH op de midfond, nu heeft hij de bloemen voor de overwinnaar in de Kring. De HWH gaat deze keer naar de 2e getekende van Peter, en het geld voor de voerbon gaat naar Huisduinen en is voor Hessel Bais met de 75e duif in concours.

Bij deze iedereen weer gefeliciteerd namens de Attractiecommissie en hopelijk hebben we komende zaterdag een paar lekkere vluchten op Quievrain en op Fontenaye. Succes allemaal !

Peter Witte