Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Vanwege de prijsstijgingen van allerlei artikelen waaronder duivenvoer en vlees, hebben we als Attractiecommissie besloten om de vleesbonnen, voerbonnen, drankbonnen en VVV bonnen eerder uit te delen en niet te wachten tot de Kringbijeenkomst van 4 februari. Enkele leden hebben deze al uitgedeeld gekregen tijdens verenigingsbijeenkomsten van  P.V. Den Helder en de Gouden Wieken. Voor Egmonds Luchtpost neem ik ze zelf mee bij de komende ledenvergadering op 25 november, inclusief de bonnen voor de nieuwe leden. Nico Vrasdonk neemt de bonnen voor de Meteoor mee,  en neemt naar de ALV van de afdeling op 17 november in Wormerveer de bonnen mee voor SVA en regelt ook de overdracht aan AZV. Degenen die voerbonnen willen inleveren bij Van Someren Dierenwinkel in Heemskerk kunnen daar ook hun VVV bonnen kwijt als ze die hebben. Hopelijk draagt dit bij aan een prettige Sinterklaas en/of Kerst.

Verder kan ik melden dat de bonnenveiling van de Attractiecommissie op Duiven.net staat ingepland vanaf woensdag 23 november tot en met woensdag 7 december. Prima bonnen !

Namens de Attractiecommissie,  vriendelijke groet,

Peter Witte


Beste sportvrienden en – vriendinnen,

Vanmorgen hebben we overleg gehad als Attractiecommissie om een aantal zaken te bespreken. Zoals eerder beloofd aan de leden van Kring 1 hierbij puntsgewijs het verslag.

  1. De kampioenenhuldiging/ feestmiddag en -avond van Kring 1 staat gepland voor zaterdag 4 februari 2023 bij P.V. Den Helder. Het is zeer lastig om een eerdere goede datum te prikken wegens feestavonden, verenigingsactiviteiten, afdelingsactiviteiten, enz. Er gebeurt momenteel van alles, onder meer omdat in Kring 1 twee verenigingen(AZV en De Gouden Wieken) worden opgeheven en allerlei zaken moeten regelen. Daarnaast krijgen bestaande  verenigingen weer te maken met een behoorlijke groei. Bovendien komen Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling, werkrecepties en even uitbuiken daar ook nog tussendoor. Uiteindelijk lijkt begin februari een periode met relatieve rust en dus het beste tijdstip. Dus 4/2/2023 kan worden genoteerd. Informatie over het programma volgt later. Mochten er mensen zijn die graag mee willen denken, en/of helpen over de invulling van deze bijeenkomst en/of tips hebben, dan horen we dat graag (Nico , Wim en ondergetekende zijn ook maar van de categorie “oudere jeugdleden”). Iedereen welkom !
  2. Positief dit seizoen is het gegeven dat - mede dankzij de opbrengst van de bonnenverkoop vorig jaar-, we dit seizoen meer werk hebben kunnen maken van attractieprijzen bij alle wedvluchten inclusief de Derby Jong. Daarvan hebben we wekelijks een overzicht gestuurd na de uitslag van de wedvluchten van dat weekend. In de bijlage vinden jullie nogmaals het overzicht van de winnaars maar nu over het hele seizoen. Wij gaan aan de slag met het regelen van de bonnen voor alle winnaars.
  3. Er zijn de afgelopen periode suggesties gedaan om een aantal zaken met de verenigingen te bespreken zoals uitbreiding HWH, toedeling attractieprijzen, het al of niet verdwijnen van de CC’s en de consequenties daarvan, enz. Dat willen we graag doen op zaterdag 8 oktober om half 11 bij De Meteoor Oostwal 25 Warmenhuizen, met vertegenwoordigers van alle verenigingen van Kring 1 inclusief AZV en de Gouden Wieken zodat dat nog naar hun achterban kan worden gecommuniceerd. Verenigingsvoorstellen kunnen ter plekke worden ingediend en toegelicht.
  4. Vorig jaar hebben de topspelers van Kring 1 geweldig gereageerd op het verzoek om een bon beschikbaar te stellen voor de veiling van Kring 1 waardoor we meer armslag hebben om wat extra’s voor iedereen te doen en zo het plezier in de sport te vergroten. Met het oog op komend seizoen willen we aan alle verenigingen (inclusief nog 1 keer AZV en de Gouden Wieken) opnieuw vragen of tenminste 2 toppers uit de club een bon beschikbaar willen stellen. Dat mogen uiteraard ook meer goed spelende liefhebbers zijn. Gezien het resultaat van vorig jaar willen we dat dit keer opnieuw doen via Duiven.net, en daar gaan we alvast een data afspraak mee maken.

Even tot zover. Voor vragen, opmerkingen e.d. : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  . En graag horen we welke bonnen we op internet kunnen zetten

Namens de Attractiecommissie,

Peter Witte

Zie hier het overzicht van de gewonnen attracties & HwH seizoen 2022....