Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Naar aanleiding van enkele binnengekomen vragen voor alle zekerheid toch nog even een herinnering aan de feestelijke Kring 1 bijeenkomst van komend weekend. Let op: het is ZATERDAG 4 FEBRUARI en dus niet de dag erna. Alle leden van de verenigingen uit het seizoen 2022 van Kring 1 en ook hun partners zijn van harte welkom bij alle activiteiten en dus ook het buffet. Inloop is vanaf 16.00 u en de officiële start is om 16.30 u. P.V. Den Helder is gastheer en verzorgt tevens de loterij. Het adres van het gezellige en ruime clubhuis waar een en ander plaats vindt is Ambachtsweg 26 1785 AJ Den Helder en er is parkeerplek genoeg.
Verder is na mijn oproep (met dank aan Piet v/d Hoolwerf) voorzien in apparatuur om het gebeuren te voorzien van tekst en plaatjes.

Graag tot aanstaande zaterdag !

Namens de Attractiecommissie,

Peter Witte

Verzonden vanuit Mail voor Windows


Beste sportvrienden en -vriendinnen,

Jullie aandacht voor de volgende zaken:

 1. In de bijlage zien jullie de uitnodiging voor de feestelijke bijeenkomst met kampioenenhuldiging, buffet, en loterij op zaterdag 4 februari aanstaande. Het is de afsluiting van seizoen 2022 met de leden van de “oude” 6 verenigingen. Deze bijeenkomst is zoals gebruikelijk gratis voor alle leden van Kring 1 en hun partners.
 2. De loterij zal worden verzorgd door P.V. Den Helder.
 3. Voor de huldiging hebben wij de vorige keer gebruik gemaakt van apparatuur om alle winnaars op een PowerPoint te laten zien. Dat pakte goed uit. Helaas is onze apparatuur vrij kort daarna gesneuveld en in het gebouw van P.V. Den Helder is geen apparatuur aanwezig. Wij zouden heel erg geholpen zijn met apparatuur die we die middag kunnen lenen om de huldiging meer zichtbaar te maken. Wie helpt ons uit de brand  en zou dat willen laten weten aan Peter Witte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0251-670924 ?  
 4. Tevens is er in de andere bijlage een keurig financieel overzicht van de inkomsten en uitgaven van de Attractiecommissie, gemaakt door onze penningmeester Wim Ruiten. De kascontrole heeft inmiddels plaatsgevonden en is uitgevoerd en akkoord bevonden door John Apeldoorn en Nico Ory, waarvoor alvast dank.
 5. Op zaterdag 11 maart 10.30 u is het voorjaarsoverleg van de Kring 1 verenigingen met de Attractiecommissie en dan zal er verder worden besloten hoe de beschikbare gelden zullen worden besteed. We hopen zoveel mogelijk liefhebbers en partners te mogen verwelkomen op de bijeenkomst op 4 februari.

Mochten er verder vragen, suggesties, aandachtspunten en apparatuur zijn, laat het weten.

Namens de Attractiecommissie,

Peter Witte


Uitnodiging:

Hierbij nodigt de Attractiecommissie u en uw partner uit voor de feestmiddag/ kampioenenhuldiging van Kring 1

Datum: zaterdag 4 februari 2023

Locatie:  P.v. Den Helder                                                                                                                                                
               Ambachtsweg 26 
              1785 AJ Den Helder 
              Tel: 0223- 631933                                                                                                                                                                                                    

Schema  feestmiddag/huldiging

 • 16:00 Open en inloop. Koffie, thee, koek
 • 16:30 Welkomstwoord en aansluitend
 • 16:35 – 17.15 u de huldiging van de 1e prijswinnaars
 • 17:15 u – 18.00 u Loterij
 • 18:00 u – 19.00 u Buffet
 • 19:00 u Dankwoord en sluiting van het officiële gedeelte

Klik hier voor de route kaart......