Hallo overnachters,

Gisteren zijn de st Vincent duiven ingekorfd en door 7 man werden er 67 duiven ingekorfd .

Goed voor 22 prijzen.

Er werd voor de rollades  en worsten goed gezet als ook de mand  die vast gezet is op prijs 8, vooraf dus bepaald.

de 2/3 2euro is 35 euro en 1/3  17 euro.

Vanaf  deze kant alle deelnemers veel succes

Een puntje van verbetering is wel dat voor de volgende vluchten op de app de duiven worden op gegeven, dit voor de manden die klaar gezet dienen te worden.Kijk voor wedvlucht info, Lossingen en afslagtijden + diverse info op de NIC pagina.....


Hallo overnachters,

Volgende week dinsdagavond,4 juni,  gaan we voor de eerste keer inkorven voor de overnachtvluchten in 2024. Geef zoveel mogelijk aantallen door bij Ger Bijenhof op app of mail, laat u in de app zetten, heel gemakkelijk om een ieder daarna te bereiken en ook om te melden. Vorig jaar hadden we 12 inkorvers die 84 duiven bijeen brachten, hopelijk overtreffen wij dit jaar deze aantallen, let op!! Tot eerdere berichten mogen erop wedvlucht Bordeaux wel jaarlingen mee... Op st Vincent mogen er geen jaarlingen mee, pas op 28 juni.

Er zijn weer atrracties te winnen zoals rollades, 2.50 euro, worsten 1 euro en boodschappenmand 0.25 euro, ook de gratis prijzen staan er weer voor de deelnemende liefhebbers die aanweig zijn op de prijsuitreiking. Wij van het NIC hopen dat u allen zoveel mogelijk deel neemt, zodat wij mooie concoursen kunnen vervliegen.

Wij wensen jullie allemaal heel veel succes en na de inkorving geef ik jullie allemaal de ingekorfde aantallen en prijzen door als mede op welke prijs de boodschappen mand valt.

Commissie N.I.C.
P.v. Den Helder.