Hallo overnachters,

Dinsdagavond Cahors ingekorfd, weinig deelnemers slechts 7 man. Maar er zijn door Marijn en Aris 67 duiven naar Zaanstreek Noord gebracht, goed voor 22 prijzen. Daarin tegen is er wel goed gezet voor het prijzen pakket. Er zijn voor 60 euro rollades gezet en voor 25 euro worst. De boodschappenmand is zo als altijd voltekend en op prijs 9 is de winnende duif, mits gezet. De 2 euro poule is 44 euro gezet dus 2/3  20 euro en 15 euro voor de 1/3. Zo zijn de duiven onderweg naar Cahors , en hopen wij dat de weersomstandigheden ons gunstig gaan stemmen. In Zaanstreek Noord waren er 598 duiven, dus toch een aardige hoeveelheid aan duiven. Dit zelfde weekend wordt de KLASSIEKER Barcelona vervlogen, met 4 liefhebbers uit ons NIC. .

Allemaal heel veel succes en natuurlijk vrijdag meer nieuws, via de app of website.

Tot Vrijdag.


Kijk voor wedvlucht info, Lossingen en afslagtijden + diverse info op de NIC pagina.....
Alle duiven doormelden aan de centrumleider M. van Geel i.v.m. bepalen afslagtijd.


Hallo overnachters,

Volgende week dinsdagavond,4 juni,  gaan we voor de eerste keer inkorven voor de overnachtvluchten in 2024. Geef zoveel mogelijk aantallen door bij Ger Bijenhof op app of mail, laat u in de app zetten, heel gemakkelijk om een ieder daarna te bereiken en ook om te melden. Vorig jaar hadden we 12 inkorvers die 84 duiven bijeen brachten, hopelijk overtreffen wij dit jaar deze aantallen, let op!! Tot eerdere berichten mogen erop wedvlucht Bordeaux wel jaarlingen mee... Op st Vincent mogen er geen jaarlingen mee, pas op 28 juni.

Er zijn weer atrracties te winnen zoals rollades, 2.50 euro, worsten 1 euro en boodschappenmand 0.25 euro, ook de gratis prijzen staan er weer voor de deelnemende liefhebbers die aanweig zijn op de prijsuitreiking. Wij van het NIC hopen dat u allen zoveel mogelijk deel neemt, zodat wij mooie concoursen kunnen vervliegen.

Wij wensen jullie allemaal heel veel succes en na de inkorving geef ik jullie allemaal de ingekorfde aantallen en prijzen door als mede op welke prijs de boodschappen mand valt.

Commissie N.I.C.
P.v. Den Helder.