Bestuur P.v.Den Helder (1314)

 Funktie Naam Woonplaats Email Bijzonderheden
VoorzitterM.van. GeelJulianadorpDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2e Voorzitter Vaccant..... 
Secretaris H. MootDen Helder
PenningmeesterW. Ruiten A.I.Den HelderDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.IBAN:NL98 RABO-0303-1337-67
(Vlucht.penningmeester)J.c.J. ScheerDen HelderDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.IBAN:NL37 RABO-0105-8940-95
Commissie Leden:R. v/d ZijdeAnna PaulownaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
        "           " 
A. v/d Eijk
Den HelderDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
        "           "J. VerbeekHuisduinenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     
        "           "A. van KesterenDen HelderDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
         ingeschreven bij K.v.K  ondernr: 37081059 

Adres vereniging:                                       Lidmaatschap Formulier:
Ambachtsweg 26                                       Download hier het lidmaatschap formulier.
1785AJ Den Helder                                   Print het uit en verstuur het per mail of per post naar de secretaris.
Telfnr: 0223-631933                                  U kunt het formulier ook online invullen en verzenden.Klik hier.......
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P.v. Den Helder opgericht op 02-04-1998 vanuit 3 fusie clubs, P.v de Schakel, P.v. Hollands Noorden, P.v. V.O.P.